Tuntihevoset Yksityiset Muistoissa
Yksityiset

Kuvat avautuvat suuremmiksi klikkaamalla.


Pin Rock's Rosetta Stone (s. 2014, i. Hunsingo's Twister, i. Pin Rock's Dark Devil)
On Hillan kouluponi. Se on herkkä ja todella laadukas welsh-part-bred tamma, jonka on tarkoitus kilpailla kansallisia poniluokkia kaudella 2022. Rose on hyvin kiltti, mutta se myös näkee kaiken ja on nopea liikkeissään.Kuvaaja:
Mirka Pihamaa

Our Too-Ticky (s. 2020, i. Carridam, e. Beau, ei. Radisson VDL)
Tähden ensimmäinen varsa, joka näyttää perineen paljon äidiltään. Toivottavasti myös kapasiteetin! Estehevosta siitä odotetaan.Kuvaaja:
Mirka Pihamaa

Our Golden Woodie (S. 2020, i. Levisonn, e. Golden Pearl)
on Helmi-ponin varsa, joka vaikuttaa olevan kiltti ja rohkea ja se näyttää jäävän ponikokoiseksi hevosisästä huolimatta.


Kuvaaja:
Tarja Leino

o. Our Hobgoblin (i. Lord Lohengrin, ei. Robin Z)
on Diivan kolmas varsa, kaunisrakenteinen pikku jässikkä, jolla vaikuttaa olevan
suoraviivainen luonne.Vaasan Urheilukuvaus

Noche (s. 2008, Negro - Doppsko Valiant)
on Elinan hieno ratsu esteratsastuksen salojen opetteluun. Se on myös koulutettu pitkälle kouluratsastukseen, ja se on merkillepantavan kiltti ja
miellyttämisenhaluinen tamma.Patulaine (s. 2015, Frans - Viesker)
on suomenhevosruuna ja tallin projekti, jonka käyttötarkoitus on vielä hämärän vallassa.


Oilily (s.2010)
on Hilla Lundahlin vauhdikas esteponitamma, jolta kouluratsastuskin sujuu. Rodultaan se on belgialainen ratsuponi, mutta sen suonissa virtaa paljon newforestinponien verta. Keskittyminen on Lilylle joskus vaikeaa, sillä nuorena hevosena se todellakin haluaa tietää, missä kaverit menevät!


Emily (s. 2006 i. Espri – Grandeur)
on Henna Siposen hieno pieni hannovertamma, jolla on kiva tehdä kaikkea. Se on mainio tätiratsu urheilulliselle tädille.


Golden Pearl
eli Helmi on Elina Lundahlin irlantilainen kimoponitamma. Se on äärimmäisen kiltti esteponi ja osaa liikkua sileälläkin. Maastossa ja joskus kisoissa se voi olla vähän villi. Helmi vierailee tunneilla silloin tällöin.


Corfu Z (s. 2006, Clearway - Akteur)
on Meijan soma, kimo sokerihiiri. Melkein taskukokoinen erityisherkkä
ruuna on hypännyt Mikael Wahlmanin kanssa 145-radoille asti. Sillä on
hieno hyppy, ja veijarimainen, mutta hyvin ihmisystävällinen luonne.

Our Mymble (s. 2016, French Match Ask – Robin Z))
on Diivan toinen varsa, kaunis, herkkä ja hieman itsepäinen tamma, jonka iikkeissä on paljon keveyttä ja helppoutta. Estehevosta siitä suunnitellaan.

t. Kirjonurmen Uni (s. 2011, i.Lastun Leka, ei. Kelmi)
on Meijan kouluratsu, joka joskus vierailee tunneilla. Siinä on laatua
ja luonnetta!


Kuvaaja:
Mirella Ruotsalainen
r. Blueberryhill´s Avantgard (s. 2006, i. Quite Easy, ei. Voltaire)
Antti eli Antero eli Tero. Tummaruunikko läsipää oli sukuvarsa, joka valittiin erinomaisen joustavuutensa ansiosta. Tavoitteet ovat estekentillä. Keväällä 2008 Antti sai Kasvattajapäivillä ensimmäisen palkinnon ja 41 pistettä. Syksyllä 2010 Antti nähtiin Laatuarvostelussa Ville Kulkkaan alla. Antti sijoittui toiseksi saaden hyppypisteistä ysiä. Ratsastettavuudessa kuitenkin oli vielä korjattavaa... Antero on tallin kuningas, vaikka se ruunattiinkin keväällä 2011.

Syksyllä 2012 Antti muutti Hollantiin treenaamaan Matilda Kulkkaan kanssa, jossa se eteni mallikkaasti 130-luokkiin asti. Kotiin palattuaan se on kilpaillut esteitä Mikael Wahlmanin kanssa. Nykyään Antero on siirtymässä tunneilla osaaville ratsastajille.


Kaikki sivustoilla esiintyvät kuvat ovat tekijänoikeuksilla suojattuja, ethän kopioi luvatta. Muut kuvat: Miia Lahtinen & Henna Siponen.